Over de Praktijk

Bij Van Leeuwen Huidtherapie vinden wij dat een deskundige en persoonlijke behandeling garant staat voor een succesvolle aanpak van huidproblemen. Daarom brengen wij uw huidprobleem eerst goed in kaart. Daarna stellen wij de beste behandeling voor u samen. Dat gebeurt in een prettige sfeer, binnen een praktijk waar vier ervaren huidtherapeuten voor u klaar staan.

Van Leeuwen Huidtherapie bestaat 24 jaar. Met deze jarenlange ervaring en een klein team kunnen wij onze deskundigheid en persoonlijke aanpak waarmaken. De praktijk bestaat sinds 1996. Het team is samengesteld uit praktijkhouder Heleen van Leeuwen en collega’s Gaby Buitendijk, Bianca Semler en Lissa Hoek. Iedere dag werken wij vol enthousiasme en betrokkenheid aan de gezondheid van onze patiënten.

In ons 24-jarige bestaan, hebben we niet alleen onze praktijk mogen zien opbloeien. Ook het vak huidtherapie heeft zich met sprongen ontwikkeld. Wij zijn daarin meegegroeid. Onder andere door deel te nemen aan cursussen en bijscholingen, en het bezoeken van congressen.

Hier vind u onze behandelingen

team